Profielfoto

Sawaddee krap

Welkom bij mijn Muay Thai-trainingen, de enige plek in Nederland waar je kunt trainen onder de begeleiding van een ervaren Thaise Muay Thai-trainer. Als enige Thaise trainer in Nederland met jarenlange ervaring in Muay Thai, ben ik gepassioneerd en toegewijd om mijn kennis en ervaring te delen met anderen.

Muay Thai is een traditionele vechtsport uit Thailand en vereist een unieke mix van techniek, kracht en uithoudingsvermogen. Als Thaise trainer kan ik je niet alleen de technieken en strategieën leren die nodig zijn om te slagen in deze sport, maar ook de cultuur en geschiedenis die eraan ten grondslag liggen.

Of je nu een beginner bent die nieuw is in de sport of een gevorderde beoefenaar die zijn vaardigheden wil verbeteren, ik kan je helpen om je doelen te bereiken. Mijn trainingen zijn persoonlijk, intensief en gericht op het verbeteren van je techniek, kracht, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen.

Dus, als je op zoek bent naar een authentieke Thaise Muay Thai-training in Nederland, zoek dan niet verder. Neem contact met mij op en ontdek hoe ik je kan helpen je vaardigheden te verbeteren en je passie voor deze prachtige sport te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om met je te trainen!

Kiezen voor mijn personal training

Z

Expertise

Onderscheid tussen personal trainers ligt bij de ervaring en expertise. Met mijn ervaring kan ik jou overtuigen dat ik jou de op maat gemaakte training kan aanbieden. We doen alleen de dingen die jou vooruit helpen om jou doelen te behalen.

Z

Sneller op niveau

Met 10 personal trainingen behaal jij het niveau van iemand die een half jaar de muay-thai of kickbokslessen bij de reguliere les volgt. Behaal je deze niet? Dan krijg jij 1 gratis personal training les van mij, belooft!

Z

Certificaat

Ik werk met 3 verschillende niveau's certificaten. Bij het behalen van een bepaald niveau, krijg jij van mij een certificaat. Met dit certificaat garandeer ik het niveau dat jij hebt en kan je bijvoorbeeld aansluiten bij een reguliere groepsles muay-thai of kickboksen.

formulier

Waar ben je in geïnteresseerd?

Verified by MonsterInsights