Lesaanbod

Boxingring fist

Muay-Thai

Muay-Thai is een Thaise vechtsport waarbij je stoten, trappen, knieën en ellebogen gebruikt. Tijdens de training leer je technieken voor aanvallen, verdedigen en clinchen. Het verbetert je fysieke fitheid, coördinatie en kracht en kan mentale veerkracht opbouwen.

Kickboksen 2 mensen

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij je stoten, trappen, knieën en ellebogen gebruikt. Het is een intense en uitdagende work-out die zorgt voor een verbetering van de cardiovasculaire gezondheid, kracht, coördinatie en zelfverdedigingstechnieken. Bovendien kan het helpen bij het verminderen van stress en het opbouwen van zelfvertrouwen.

Vuist tegen een zak

Padstraining

Padstraining helpt je de techniek te verbeteren, de precisie en snelheid te ontwikkelen en jouw uithoudingsvermogen te vergroten. Het stelt jou ook in staat om jouw aanvallende en verdedigende vaardigheden te oefenen en te verfijnen. Muay-Thai padstraining kan worden gedaan in één-op-één sessies met mij. 

Trap op bag

Hitt

HITT staat voor High-Intensity Interval Training. Het is een vorm van training waarbij je periodes van intense inspanning afwisselt met kortere periodes van rust of mindere intensiteit. Het doel van HITT is om de hartslag te verhogen en de algehele fysieke fitheid te verbeteren door middel van korte, intense oefeningen. Denk hierbij aan oefeningen met gewichten afgewisseld met kickboks oefeningen.

Boxingring fist 2

Conditie & kracht

Krachttraining in kickboksen richt zich op het versterken van de spieren die nodig zijn voor het uitvoeren van stoten, trappen en andere bewegingen. Conditie & krachttraining is een vorm van training waarbij je periodes van intense inspanning afwisselt met kortere periodes van rust of mindere intensiteit. Het doel van de training is om de hartslag te verhogen en de algehele fysieke fitheid te verbeteren door middel van korte, intense oefeningen.

1 doel 1 team

Zelfvertrouwen

Verbeter je zelfvertrouwen met deze training! De training daagt je uit om je fysiek en mentaal sterker te maken. Ik geef je positieve feedback en moedig je aan om uit je comfortzone te stappen. Kom met mij trainen en ontwikkel meer zelfvertrouwen in zowel de sport als in het dagelijks leven!

Chat openen
Stel mij direct een vraag
Scan de code
Hoi,
Als je vragen hebt, vraag het mij gerust!
Geverifieerd door MonsterInsights