Personal Trainer

Op zoek naar een personal trainer in de omgeving Enschede? Bij Thanit kun je terecht voor muay-thai, kickboksen, zaktraining en bootcamp. Neem nu contact met mij op en we gaan samen een plan maken!

Contact

Thanit Im-on

    • 100 professionele wedstrijden
    • Wereldkampioen
    • Europees kampioen
    • K-1 MAX finalist 2008 Italy
    • 20 jaar ervaren trainer

 

Lesaanbod

Muay-Thai

Al lijkt Muay-thai veel op kickboksen, tijdens de trainingen focussen we veel op de Thaise technieken zoals, ellenbogen, veel trap-oefeningen en zelfbeheersing.

Bootcamp

Ontdek je potentieel en transformeer je lichaam met een intensieve bootcamp-ervaring. Verbeter je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. 

Kickboksen

Of je nu in vorm wilt komen, zelfverdediging wilt leren of gewoon stress wilt verlichten, kickboksen is een uitstekende keuze voor jou.

HIIT

HIIT-training, oftewel High-Intensity Interval Training, is een effectieve manier om je fitnessniveau te verbeteren en lichaamsvet te verminderen. Het bevat korte, intensieve oefeningen die worden afgewisseld met korte rustperiodes.

Zaktraining

Door zaktraining te volgen, verbeter je niet alleen je techniek en precisie, maar ook je uithoudingsvermogen en kracht. Het is een intensieve workout die je helpt om calorieën te verbranden en je algehele fysiek conditie te verbeteren

Zullen we starten?

Neem nu contact met mij op en we gaan samen een plan opstellen en al jouw doelen realiseren!

Tarieven

1 op 1 training

Individueel

€75

Bij een personal training (1 op 1) stemmen we het trainingschema samen op jouw wensen en doelen af. Met afwisselingen en uitdagingen gaan we recht op je doel af!

DUO training

2 personen

€85

Vind je het leuk om samen met een vriend, vriendin of partner te trainen? Kies dan voor een duo-training. Je volgt de personal training sessie samen, maar wel op een individueel tempo. Samen trainen is leuk, je motiveert elkaar en beleeft samen het leuke in sporten. Het is nog eens voordeliger ook.

Triple training

3 personen

€75

Vind je het leuk om samen met een vriend, vriendin en/of partner te trainen? Kies dan voor een triple-training. Je volgt de personal training sessie samen, maar wel op een individueel tempo. Samen trainen is leuk, je motiveert elkaar en beleeft samen het leuke in sporten. Het is nog eens voordeliger ook.

Smallgroup

4 t/m 8 personen

€150

Lijkt het je fijn om in een kleine groep te trainen, samen met andere mensen? Dan is Small group training een goede keuze. Small group training is trainen in een kleine groep met maximaal 10 deelnemers. De aanpak is hetzelfde als bij de duo-training. Iedereen werkt individueel aan zijn eigen doelen en tempo, maar toch gezamenlijk trainen. Dit werkt motiverend!

Inschrijf formulier

Wat is je doel?

Verified by MonsterInsights